Smart city

Testimonials

Weten hoe andere deelnemers onze privacy opleidingen hebben ervaren? Lees het hier.

Prima training, hands on, veel interactie met de zaal, praktisch, handig AANRADER! Locatie is prima, maar parkeren een probleem. Openbaar vervoer op 5 min loopafstand.
Trainers zijn uitstekend, veel kennis en ervaring.

Christien Kalteren

Considerati biedt gedegen opleidingen aan om als privacy-professional je werk te kunnen doen. Bart Schermer is een enthousiaste docent die goed weet hoe je de theorie in de praktijk kan brengen. Voordeel van dit opleidingstraject is dat je niet verplicht bent om de hele opleiding af te nemen. Dit opleidingstraject is daarom zeer geschikt voor de beginner maar ook voor de professional.

Eveline Mosterd

Ik heb alle modules van de DPO opleiding gevolgd en mij viel op dat de opleiding heel praktijkgericht is. De opleiding is interactief, wat erg prettig is voor iemand zoals ik die geen ervaring op het gebied van privacyrecht heeft. De docenten zijn allen erg kundig en nemen de tijd als er onduidelijkheid over een onderwerp is. Verdere pluspunten zijn de actualiteitendagen die worden georganiseerd, de mogelijkheid tot sparren wanneer je later in de praktijk ergens tegenaan loopt, waardoor de mogelijkheid gegeven wordt tot een blijvende band.

Tjeerd

Een prima all round opleiding die ik anderen zeker kan aanraden met aandacht voor de AVG wet (theorie), techniek (o.a. cookies, security) en voorbeelden uit de praktijk. Uitstekende locatie voorzieningen eveneens.

Maurice

De DPO opleiding van Considerati is zeer interessant, waardevol en laat meer zien dan alleen de wettekst. Vakbekwame en zeer inspirerende docenten, die de stof zeer tastbaar maken.Het is een aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in de AVG maar ook de toepasbaarheid van de regelgeving rondom privacy handen en voeten wil geven.

Jolanda Sloep