Considerati Academy privacy

Masterclass Omgaan met innovatieve technologieën

Startdatum 29-11-2022
Duur 13:00 tot 16:00
Investering €375,-

De ontwikkeling van digitale technologie gaat razendsnel. Vaak sneller dan de ontwikkeling van wetgeving die diezelfde technologie reguleert. Voor juristen, privacy officers of ontwikkelaars van technologie kan het een uitdaging zijn om bij te blijven met de ontwikkelingen. In de masterclass Omgaan met Innovatieve Technologieën nemen de specialisten van Considerati de deelnemers mee in hun ervaring met opkomende technologieën en de regulering daarvan. Aan de hand van Gartner’s Hype Cycle worden enkele opkomende technologieën uitgelicht, zoals AI, digitale identiteit, gezichtsherkenning en blockchain. In deze masterclass leert u wat deze technologieën inhouden en hoe u deze op een zorgvuldige manier kunt inzetten. De masterclass gaat niet alleen in op de Algemene Verordening Gegevensbescherming, maar staat ook stil bij andere relevante wetgeving en digitale ethiek. 

In de masterclass Omgaan met Innovatieve Technologieën nemen de specialisten van Considerati de deelnemers mee in hun ervaring met opkomende technologieën en de regulering daarvan. Aan de hand van Gartner’s Hype Cycle worden enkele opkomende technologieën uitgelicht, zoals AI, digitale identiteit, gezichtsherkenning en blockchain. In deze masterclass leert u wat deze technologieën inhouden en hoe u deze op een zorgvuldige manier kunt inzetten. De masterclass gaat niet alleen in op de Algemene Verordening Gegevensbescherming, maar staat ook stil bij andere relevante wetgeving en digitale ethiek. 

Wat gaat u leren?

In deze masterclass leert u wat deze technologieën inhouden en hoe u deze op een zorgvuldige manier kunt inzetten. De masterclass gaat niet alleen in op de Algemene Verordening Gegevensbescherming, maar staat ook stil bij andere relevante wetgeving en digitale ethiek. 

Voor wie is de masterclass Omgaan met innovatie geschikt?  

Deze masterclass is geschikt voor juristen, privacy officers, functionarissen voor gegevensbescherming en iedereen die zich bezighoudt met het ontwikkelen van innovatieve technologieën. Een basisbegrip van de Algemene Verordening Gegevensbescherming is aanbevolen. Wij raden daarom aan om eerst de Masterclasses Juridisch Kader AVG Deel 1 en Juridisch Kader Deel 2 te volgen. 

Praktische informatie

De masterclass wordt  gegeven door Mr. Jules van Stralendorff. Schrijf u nu in om uw plek te garanderen! De masterclass zal online plaatsvinden via Microsoft Teams en duurt van 13.00 – 16.00. De masterclass wordt voor iedereen online gegeven en neemt één dagdeel in beslag. 

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn € 375,- voor de masterclass Omgaan met innovatieve technologieën. Kiest u ervoor om meer masterclasses te volgen, dan kunt u de prijs vinden bij de opleidingspagina van de desbetreffende masterclass.

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.

Wilt u de masterclass van de Considerati Academy volgen? Vul dan het inschrijfformulier in. Liever alleen een losse masterclass? Laat dan een bericht achter in het opmerkingsveld.    Inschrijven