Masterclass HR Data en Privacy

Considerati Academy e-learning

De laatste ontwikkelingen in het privacydomein op het gebied van Human Resources (HR) uit Nederland en Europa.

Masterclass HR Data en Privacy

€ 375,00 (excl. btw)
Masterclass HR Data en Privacy
€ 375,00 (excl. btw)

Wilt u meer weten over de impact van de privacy wet- en regelgeving, specifiek de AVG, op Human Resources (HR) en wilt u op de hoogte raken van de nieuwste ontwikkelingen in het privacydomein uit Nederland en Europa? Volg dan onze Masterclass privacy en HR! De coronacrisis riep veel nieuwe vragen op in het HR-domein: mogen medewerkers gevraagd worden naar een vaccinatie? Kunnen temperatuurmeters AVG-proof worden ingezet? Mag ik medewerkers verplichten om thuis of op kantoor te werken? Na deze masterclass bent u weer helemaal op de hoogte van de laatste stand van zaken en weet u hoe om te gaan met de privacy van uw medewerkers. Ideaal voor privacy professionals die in één dag hun kennis willen actualiseren.

Deze masterclass behandelt de laatste stand van zaken ten aanzien van de ontwikkeling in de privacywet- en regelgeving, specifiek op het vlak van HR. Het eerste deel zal gaan over de ontwikkelingen in Nederland. In het tweede deel zullen Europese ontwikkelingen besproken worden. Hierbij moet worden gedacht aan de meest recente rechterlijke uitspraken jurisprudentie, relevante opinies van de European Data Protection Board (EDPB), standpunten van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en tot slot recente boetes en datalekken. Uw docenten zijn Florianne Hamelink en Jonathan Toornstra. De masterclass zal online plaatsvinden via Microsoft Teams en duurt van 13.00 -16.00.

Doelgroep: (beleids)juristen, beleidsmedewerkers, Risk managers, compliance officers, security officers, advocaten, functionarissen gegevensbescherming, (chief) privacy officers.

    Inschrijven