Masterclass Juridisch Kader AVG II

Considerati Academy

Dit onderdeel behandelt de belangrijkste eisen die aan de verwerkingsverantwoordelijke en de verwerker worden gesteld. In deze sessie komen de verantwoordingsplicht, de verwerkersovereenkomst, informatieplichten en rechten van de betrokkenen aan de orde.

Masterclass Juridisch Kader AVG II

€ 750,00 (excl. btw)
Masterclass Juridisch kader AVG II
€ 750,00 (excl. btw)

Deze masterclass behandelt de belangrijkste eisen die aan de verwerkingsverantwoordelijke en de verwerker worden gesteld. In deze sessie komen de verantwoordingsplicht, de verwerkersovereenkomst, informatieplichten en rechten van de betrokkenen aan de orde.

Doelgroep: (beleids)juristen, beleidsmedewerkers, Risk managers, compliance officers, security officers, advocaten, functionarissen gegevensbescherming, (chief) privacy officers.

Resultaat: Met deze informatie hebben deelnemers de juiste fundering om de AVG praktisch en juridisch toe te passen in hun dagelijkse werkzaamheden. In het bijzonder wordt er in deze masterclass internationale gegevensuitwisseling en toezicht behandeld alsmede compliance eisen, informatieplichten en rechten van betrokkenen.

Voor een volledig inzicht in de werking en de logica van de AVG wordt aangeraden om eerst Masterclass Juridisch Kader AVG I te volgen. De masterclass zal online plaatsvinden via Microsoft Teams en duurt van 09:30-16:00.

    Inschrijven