Informatiebeveiliging & Privacy by Design

Considerati Academy Bart Schermer

In deze masterclass leert u over informatiebeveiliging en hoe u volgens het principe van Privacy by Design en Default werkt.

Masterclass Informatiebeveiliging & Privacy by Design

€ 750,00 (excl. btw)
Masterclass Informatiebeveiliging & Privacy by Design
€ 750,00 (excl. btw)

In deze masterclass leert u over informatiebeveiliging en vervolgens hoe u volgens het principe van Privacy by Design en Privacy by Default werkt. Om datalekken te voorkomen moeten organisaties en overheden de persoonsgegevens die ze gebruiken beveiligen. De AVG stelt aan deze beveiliging eisen. Na het volgen van deze masterclass weet u hoe u persoonsgegevens moet beveiligen en hoe u risico's kunt inschatten. Daarnaast verplicht de AVG te werken volgens de principes van Privacy by Design en Privacy by Default. Dit betekent dat u al in een vroeg stadium van een verwerking nadenkt over de privacy . In het tweede deel van deze masterclass leert u hoe u invulling geeft aan de principes van Privacy by Design. De masterclass zal online plaatsvinden via Microsoft Teams.

Doelgroep: (beleids)juristen, beleidsmedewerkers, Risk managers, compliance officers, security officers, advocaten, functionarissen gegevensbescherming, (chief) privacy officers.

Resultaat: Deelnemers weten hoe ze persoonsgegevens moet beveiligen, riscio’s moeten inschatten en hoe ze moeten werken volgende de principes van Privacy by Desgin.

    Inschrijven