DPO Opleiding

Startdatum 04/10/2022
Duur 6 werkdagen
Investering €3825
Opleidingsdagen
  • 4 Oktober 2022
  • 11 Oktober 2022
  • 1 November 2022
  • 8 November 2022
  • 15 November 2022
  • 6 December 2022

De DPO opleiding is de meest uitgebreide opleiding van de Considerati Academy. De opleiding stelt u in staat om na het volgen van alle zes de masterclasses aan de slag te gaan als Data Protection Officer. Is het niet nodig om de gehele DPO opleiding te volgen? Alle zes masterclasses uit de DPO opleiding zijn ook los te boeken.

 

 

Wat gaat u leren?

De DPO-opleiding is de meest uitgebreide opleiding van de Considerati Academy en is ingedeeld in verschillende masterclasses:

Voor wie is de opleiding geschikt?

 Deze opleiding is geschikt voor FG’s, privacy officers, privacy champions en andere privacy professionals die verantwoordelijk zijn voor privacy binnen hun organisatie. Enige kennis van de AVG dan wel ervaring binnen het privacydomein is aan te raden.  

Praktische informatie

De DPO-opleiding bestaat uit verschillende masterclasses die tevens los te volgen zijn. Alle onderdelen van de DPO-opleiding zijn online te volgen. Na inschrijving ontvangt u toegang tot de online leeromgeving.

 

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn €3825,- voor de gehele DPO opleiding. Kiest u ervoor om losse masterclasses te volgen, dan kunt u de prijs vinden bij de opleidingspagina van de desbetreffende masterclass.

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.

 

 

Wilt u de DPO opleiding van de Considerati Academy volgen? Vul dan het inschrijfformulier in. Liever alleen een losse masterclass? Laat dan een bericht achter in het opmerkingsveld.    Inschrijven