Considerati Academy e-learning

Masterclass DPIA

Duur 13:00 tot 16:00
Investering €375,-

Tijdens deze praktische masterclass leert u hoe u een Data Protection Impact Assessment (DPIA) doet. Op grond van de AVG zijn organisaties in bepaalde gevallen verplicht een DPIA (gegevensbeschermingseffectbeoordeling) uit te voeren. Een DPIA is een proces dat is bedoeld om de verwerking van persoonsgegevens te beschrijven en de noodzaak en evenredigheid ervan te beoordelen. Op basis hiervan kunnen de daaraan verbonden risico’s voor de privacy van personen worden ingeschat en kan tot maatregelen worden gekomen om die eventuele risico’s te beperken. Onze ervaren docenten nemen u mee in elke stap van het proces. Door middel van interactieve casussen zult u aan het eind van de masterclass in staat zijn zelf DPIA’s uit te voeren. Uw docenten zijn Jules van Stralendorff en Romy ter Beek. De masterclass zal online plaatsvinden  op 26 april van 13:00 – 16:00.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn € 375,- voor de workshop digitale ethiek. Kiest u ervoor om meer masterclasses te volgen, dan kunt u de prijs vinden bij de opleidingspagina van de desbetreffende masterclass.

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.

Wilt u de masterclass van de Considerati Academy volgen? Vul dan het inschrijfformulier in. Liever alleen een losse masterclass? Laat dan een bericht achter in het opmerkingsveld.    Inschrijven