Masterclass Data governance & privacybeleid

E-learning

In dit onderdeel leert u om gegevensverwerkingen in kaart te brengen (data mapping) en een bijbehorend register van verwerkingen op te zetten. Ook leert u hoe u een privacy compliance programma inricht en een privacybeleid te schrijven. Tenslotte wordt aandacht besteed aan de (zachte) vaardigheden die een DPO nodig heeft om succesvol te zijn.

Masterclass Data Governance & Privacybeleid

€ 750,00 (excl. btw)
Masterclass Data Governance & Privacybeleid
€ 750,00 (excl. btw)

In deze masterclass leert u om gegevensverwerkingen in kaart te brengen (data mapping) en een bijbehorend register van verwerkingen op te zetten. Ook leert u hoe u een privacy compliance programma inricht en een privacybeleid te schrijven. Tenslotte wordt aandacht besteed aan de (zachte) vaardigheden die een DPO/FG nodig heeft om succesvol te zijn.

Doelgroep: (beleids)juristen, beleidsmedewerkers, Risk managers, compliance officers, security officers, advocaten, functionarissen gegevensbescherming, (chief) privacy officers.

Resultaat: U kan praktisch de verwerkingen in een organisatie in kaart te brengen en weet hoe u een privacybeleid in kan richten binnen een organisatie. Tevens weet u hoe u in de rol als DPO u praktisch binnen de organisatie moet opstellen.

    Inschrijven