Considerati Academy Bart Schermer

Actualiteiten AVG en Privacy

Startdatum 06-12-2022
Duur 09:30 - 16:00
Investering €750,-

Tijdens deze masterclass worden de laatste actualiteiten besproken op het gebied van het privacy- en gegevensbeschermingsrecht. Het eerste dagdeel zal gaan over relevante juridische ontwikkelingen in Nederland. In het tweede dagdeel komen Europese ontwikkelingen aan bod. Daarbij kunt u denken aan richtsnoeren, opinies en adviezen van de European Data Protection Board en de Autoriteit Persoonsgegevens (‘AP’), evenals boetes en recente onderzoeken. Ook wordt tijdens deze twee eerste dagdelen de nodige tijd ingeruimd om relevante wetsvoorstellen en jurisprudentie te bespreken. Tot slot wordt er een specifiek thema behandeld dat op het moment van de masterclass actueel is. Het onderwerp zal tijdig aan de deelnemers bekend gemaakt. Tijdens voorgaande edities zijn onder meer de ePrivacyverordening, AI-verordening en de Digital Services Act aan bod gekomen.  

Na deze masterclass bent u weer volledig op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen het privacy- en gegevensbeschermingsrecht. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet en uw eigen organisatie/klanten optimaal kunt adviseren.  

Tijdens deze masterclass worden de laatste actualiteiten besproken op het gebied van het privacy- en gegevensbeschermingsrecht. Het eerste dagdeel zal gaan over relevante juridische ontwikkelingen in Nederland. In het tweede dagdeel komen Europese ontwikkelingen aan bod. Tot slot zal dieper worden ingegaan op een specifiek thema dat op het moment van de masterclass actueel is.  

Niet alleen wordt er nader ingegaan op recente jurisprudentie en wet- en regelgeving, ook komen recent gepubliceerde richtsnoeren, opinies, adviezen van European Data Protection Board (‘EDPB’) en de Autoriteit Persoonsgegevens (‘AP’) aan bod. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan onderzoeken en boetes die zijn opgelegd door de AP. Tot slot wordt er een specifiek thema uitgediept dat op het moment van de masterclass actueel is. Het onderwerp zal tijdig aan de deelnemers bekend gemaakt. Tijdens voorgaande edities zijn onder meer de ePrivacy verordening, AI-verordening en de Digital Services Act behandeld.   

Na deze masterclass bent u weer volledig op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen die er binnen het vakgebied spelen.  

De masterclass is geschikt voor privacy professionals. Een juridische achtergrond is niet vereist, maar strekt wel tot aanbeveling. 

 

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn € 750,- voor de masterclass Actualiteiten AVG en Privacy . Kiest u ervoor om meer masterclasses te volgen, dan kunt u de prijs vinden bij de opleidingspagina van de desbetreffende masterclass.

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.

Wilt u de masterclass van de Considerati Academy volgen? Vul dan het inschrijfformulier in. Liever alleen een losse masterclass? Laat dan een bericht achter in het opmerkingsveld.    Inschrijven