Opleiding

leeg

AVG verdieping Marketing & ePrivacy
€ 390,00 (excl. btw)

Toevoegen
AVG verdieping Marketing & ePrivacy
€ 390,- (excl. btw)

In deze cursus leert u over de specifieke privacy aspecten van direct marketing, telemarketing en cookies (ePrivacy).

Doelgroep: Voor eenieder die geïnteresseerd is in de basis van privacy wetgeving. In het bijzonder voor Marketing professionals en (beleids)juristen, beleidsmedewerkers, Risk managers, compliance officers, security officers, advocaten, functionarissen gegevensbescherming, (chief) privacy officers die zich verder willen verdiepen in de privacy aspecten binnen dit onderwerp.

Resultaat: Na het volgen van deze cursus zijn deelnemers op de hoogte van de specifieke privacy aspecten van marketing.

 

leeg

AVG verdieping privacy AI & Big Data
€ 390,00 (excl. btw)

Toevoegen
AVG verdieping privacy AI & Big Data
€ 390,- (excl. btw)

In deze training leert u omgaan met de privacy aspecten van kunstmatige intelligentie, machine learning en big data.

Doelgroep: Voor eenieder die geïnteresseerd is in de basis van privacy wetgeving. In het bijzonder voor (beleids)juristen, beleidsmedewerkers, Risk managers, compliance officers, security officers, advocaten, functionarissen gegevensbescherming, (chief) privacy officers die zich verder willen verdiepen in de privacy aspecten binnen dit onderwerp.

Resultaat: Na het volgen van deze cursus is de deelnemer op de hoogte van de privacy aspecten van kunstmatige intelligentie, machine learning en big data en weet het respectvol toe te passen toepassen de organisatie.

 

leeg

AVG verdieping HR
€ 390,00 (excl. btw)

Toevoegen
AVG verdieping HR
€ 390,- (excl. btw)

In deze cursus leert u omgaan met de specifieke privacy aspecten van HR zoals monitoring, cameratoezicht, screening en verzuim.

Doelgroep: Voor eenieder die geïnteresseerd is in de basis van privacy wetgeving. In het bijzonder voor HR professionals en (beleids)juristen, beleidsmedewerkers, Risk managers, compliance officers, security officers, advocaten, functionarissen gegevensbescherming, (chief) privacy officers die zich verder willen verdiepen in de privacy aspecten binnen dit onderwerp.

Resultaat: Na het volgen van deze cursus zijn deelnemers specifiek op de hoogte van de belangrijkste privacy aspecten van HR.

 

Over de Considerati Academy

Bij Considerati delen we graag onze kennis middels trainingen en opleidingen. U kunt, alleen of met uw hele organisatie, bij ons terecht om u te laten bijscholen op het gebied van privacy, gegevensbescherming en ICT-recht. Behalve voor opleidingen, kunt u ook bij ons terecht voor juridisch advies op het gebied van privacy of gegevensbescherming, of u kunt u middels de DPO as a Service dienstverlening een tijdelijke FG/DPO inhuren.

Considerati Academy Bart Schermer

Weten welke opleiding geschikt is voor u?

Voor een persoonlijk en op maat gemaakt advies kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van onze opleidingen, onze inhouse trainingen en de e-learning.

Neem contact op via education@considerati.com of bel 020 737 0069.

Bart Schermer Considerati
Mr. Dr. Bart W. Schermer

Bart is één van de bekendste juridische privacy experts in Nederland. Hij is gespecialiseerd in het gebied van Privacy en ICT recht en is verantwoordelijk voor de juridische projecten binnen Considerati. Bart is tevens als universitair hoofddocent verbonden aan de afdeling eLaw bij de Universiteit van Leiden en begeleidt daar ook promovendi.

Bart Pegge Considerati
Drs. Bart Pegge

Bart is director van de public affairs praktijk van Considerati. Door zijn ervaring ziet hij als geen ander de impact van online platforms op beleid en wet- en regelgeving. Hij heeft veel public affairs ervaring in de digitale sector en begrijpt de gevolgen die nieuwe regels kunnen hebben voor bedrijven.

Jaap-Henk Hoepman
Dr. Ir. Jaap-Henk Hoepman

Jaap-Henk is een autoriteit op het gebied van privacy enhancing technologies en is tevens universitair hoofddocent aan de Raboud Universiteit en de Universiteit van Groningen. Naast zijn werk als hoofddocent, houdt Jaap-Henk zich bezig met onderzoek naar privacy by design, privacy en ICT security bij de Universiteit van Tilburg.