Opleiding

leeg

Basiscursus AVG voor advocaten & juridisch professionals (6PO)
€ 750,00 (excl. btw)

Toevoegen
Basiscursus AVG voor advocaten & juridisch professionals (6PO)
€ 750,- (excl. btw)

Deze basiscursus AVG op post-academisch niveau is specifiek bedoeld voor advocaten en juridische professionals vanuit alle sectoren die nog geen of weinig kennis hebben over AVG. De cursist krijgt bij het volgen van deze cursus inzicht in de belangrijkste onderdelen van de AVG en het toepassingsbereik. Door de behandeling van de kernbepalingen en begrippen en de werking van de AVG kan de cursist de regels vertalen naar concreet advies voor cliënten. In deze basiscursus is veel aandacht voor praktijkvoorbeelden en is er ook ruimte voor de cursist om deze aan te dragen. Na afloop van deze cursus weet de cursist wanneer er met persoonsgegevens wordt gewerkt, wat moet worden vastgelegd en wat er met deze data gebeurt.

Deelnemers: academisch geschoolden zoals advocaten, bedrijfsjuristen en andere juridische professionals.

 Resultaat: Belangrijkste begrippen en onderdelen kennen van de AVG, kunnen toetsen wanneer gegevens persoonsgegevens zijn, de vereisten kennen voor de verschillende grondslagen voor verwerkingen, weten welke rechten betrokkenen hebben en beoordelen welke privacy risico’s verwerkingen met zich meebrengen.

Na afloop van deze cursus weet de cursist wanneer er met persoonsgegevens wordt gewerkt, wat moet worden vastgelegd en wat er met deze data gebeurt. De cursist ontvangt een certificaat (met 6 PO punten).

 

Over de Considerati Academy

Bij Considerati delen we graag onze kennis middels trainingen en opleidingen. U kunt, alleen of met uw hele organisatie, bij ons terecht om u te laten bijscholen op het gebied van privacy, gegevensbescherming en ICT-recht. Behalve voor opleidingen, kunt u ook bij ons terecht voor juridisch advies op het gebied van privacy of gegevensbescherming, of u kunt u middels de DPO as a Service dienstverlening een tijdelijke FG/DPO inhuren.

Considerati Academy Bart Schermer

Weten welke opleiding geschikt is voor u?

Voor een persoonlijk en op maat gemaakt advies kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van onze opleidingen, onze inhouse trainingen en de e-learning.

Neem contact op via education@considerati.com of bel 020 737 0069.

Bart Schermer Considerati
Mr. Dr. Bart W. Schermer

Bart is één van de bekendste juridische privacy experts in Nederland. Hij is gespecialiseerd in het gebied van Privacy en ICT recht en is verantwoordelijk voor de juridische projecten binnen Considerati. Bart is tevens als universitair hoofddocent verbonden aan de afdeling eLaw bij de Universiteit van Leiden en begeleidt daar ook promovendi.

Bart Pegge Considerati
Drs. Bart Pegge

Bart is director van de public affairs praktijk van Considerati. Door zijn ervaring ziet hij als geen ander de impact van online platforms op beleid en wet- en regelgeving. Hij heeft veel public affairs ervaring in de digitale sector en begrijpt de gevolgen die nieuwe regels kunnen hebben voor bedrijven.

Jaap-Henk Hoepman
Dr. Ir. Jaap-Henk Hoepman

Jaap-Henk is een autoriteit op het gebied van privacy enhancing technologies en is tevens universitair hoofddocent aan de Raboud Universiteit en de Universiteit van Groningen. Naast zijn werk als hoofddocent, houdt Jaap-Henk zich bezig met onderzoek naar privacy by design, privacy en ICT security bij de Universiteit van Tilburg.